Üzletünk szemvizsgálati rendelője új eszközzel bővült: egy német gyártmányú Plusoptix videóskiaszkóppal. Ez a műszer alkalmas csecsemők és kisgyermekek fénytörésének tájékozódó jellegű meghatározására.

A vizsgálat során a gyermek a szülő ölében ül. Az eszköz kb. 1 méter távolságból 20mp alatt videofelvételt készít. Az eszközön egy mosolygós ábra látható, amely a mérés közben villogva és hangot kiadva fixálja a kis páciens tekintetét. A két szemet egyszerre méri, pupillatágítás nélkül.

A készülék alkalmas a fénytörési hibák (rövidlátás , távollátás, asztigmia) kimutatására ill. a kancsalság és a következményes tompalátás korai felismerésére. A fénytörési hibák manifeszt (nyilvánvaló) részét képes csak kimutatni. Orvosunk, amennyiben szükséges, ezek után elvégzi a pupilla tágításos vizsgálatot is.

Szakorvosunk minden kedden 16-18.30 ig rendel optikánkban, így kulturált körülmények között egyszerre lebonyolítható a szemvizsgálat, a szemüvegkeret, valamint a lencse kiválasztása és így a teljes szemüveg elkészítése. A vizsgálatra időpontot akár telefonon, akár a fenti online regisztráción keresztül is lehetséges. Ha bármilyen további kérdése lenne, keressen bennünket, akár telefonon, akár emailen vagy személyesen!

Kapcsolat

6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 75.

Mobil: +36-30-4660-065

Telefon: +36-62-420-642
Email: info@eszikoptika.hu

Nyitvatartás

Hét - Pén / 10:00 - 18:00
Szom / 10:00 - 13:00

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre