Multifokális, progresszív lencsék

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás: a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra, anélkül, hogy külön olvasószemüveget vagy bifokális szemüveget kellene használnunk.

A multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy progresszív dioptriaátmenetükkel (lentről felfelé) hozzájárulnak a szemfáradtság csökkentéséhez és természetes látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

A világ első multifokális lencséjét az Essilor fejlesztette ki 1959-ben Varilux néven. Azóta az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy minél jobb megoldást tudjon ajánlani a presbyop szemüvegviselők számára. Minden egyes Varilux multifokális lencsedesign-t szigorú protokoll alapján kialakított viselői és klinikai tesztekkel ellenőriznek, hogy optimális és természetes látásélményt biztosítsanak.A Varilux S Series (Varilux S széria) bemutatásával az Essilor új fejezetet nyit a Varilux lencsék nyújtotta technológiai újítások hosszú sorában.

A multifokális lencsék feltalálása óta minden egyes újabb generáció élesebb képet és jobb látásélményt kínált, de mindig voltak kompromisszumok, melyeket el kellett fogani.

“Félek lemenni a lépcsőn, mert bizonytalannak érzem magam.”
“Amikor a fejem mozdítom, úgy érzem, mintha minden mozogna körülöttem.”
“Nem szeretek már olvasni, mert nem elég a szememmel követni az olvasnivalót, hanem a fejemet is folyamatosan mozgatnom kell.”

A Varilux S lencsékkel a tiszta, éles látás oly egyszerű és természetes, hogy nem is gondolunk rá többet!

 

Ismerje meg a Variolux S Series lencsék világát! Kattintson ide!

Kérjen ajánlatot katt ide!

 

EMO Brillance és EMO Brillance Short család

Ezek a progresszív kitűnő ár/érték arányuknak köszönhetően az egyik legkeresettebb terméke üzletünknek. Az ideális látócsatorna kiosztásnak és lágy átmenetének köszönhetően, kényelmes és könnyen megszokató a viselése. A aszférikus kialakítás egy lapos és vékony lencsefelszínt eredményez, így annak viselése esztétikus magasabb dioptria tartományban sem nagyítja a szemet.

A távoli zóna széles, a köztes tartomány egyenletes átmenetével gyors és torzítás mentes fokuszálást biztosít. A közeli zóna szintén széles, így az olvasás vagy a más közeli tevékenység végzéséhez kényelmes viseletet és éles látást biztosít. A közeli zóna a szem nézővonalához igazodik. A ProOmega termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik vékony, esztétikus és könnyű lencsét szeretnének a munkához és a szabadidő eltöltéséhez.

ProOffice lencse

Amennyiben Önnek távolra nincs szüksége, de a munkájához a szemüveg viselése elkerülhetetlen akkor Önnek a ProOffice lencse a legmegfelelőbb választás. A lencse kifejezetten munkaszemüvegek elkészítéséhez lett kifejlesztve, kényelmes és tiszta látást biztosít köztes és közeli tartományokban. A látómezők kialakítása a ProOmega családéhoz hasonló, széles zónák és lágy átmenet jellemzi a köztes és közeli zóna között. Ajánljuk kezdődő presbiópiásoknak, progresszív lencsét viselőknek, akik irodában dolgoznak és főként közeli és köztes tartományokat használják.

By |2016-10-05T13:46:16+01:00október 9th, 2014|Szemünk világa| Multifokális, progresszív lencsék bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva