Szemvizsgálat2020-06-11T10:03:03+01:00

Üzletünkben szemész szakorvosok által biztosított teljes körű szemészeti szakorvosi vizsgálat várja Önt, továbbá kis gyermekek számára – 5 éves kortól – is biztosítunk szemvizsgálati lehetőséget. 

Orvosaink elvégzik az objektív, számítógépes vizsgálatot ennek eredménye alapján a személyes vizsgálatot, ahol megállapítják és javasolják Önnek a legkomfortosabb látást biztosító szemüveg elkészítéséhez szükséges dioptriát, látás korrekciót.

Üzletünk modern technikai felszereltsége lehetővé teszi felkészült orvosaink számára, a teljes körű vizsgálat elvégzését,  szemfenék vizsgálatot, szemnyomás mérést, rejtett kancsalság kiszűrését, zöld hályog, szürke hályog kiszűrését, gyermekek szemvizsgálatát stb.

Optikánk, mint egyedüli üzlet a déli-magyarországi régióban,

a Carl Zeiss Vision újításának köszönhetően un. pupilla aberráció mérését is elvégzi.

Orvosaink a szemészeti vizsgálatokon túl nagy tapasztalattal bírnak a kontaktlencse vizsgálat és illesztés terén. Ha Ön még nem döntött, vagy nincs meggyőződve arról, hogy szemüvegét kontaktlencsére váltaná, akkor vegye igénybe kontaktlencse kipróbálási akciónkat!

A szemészeti szakorvosi vizsgálatra a (62) 420-642 számon lehet bejelentkezni vagy online ide kattintva.

Rendelési időpontok:

Hétfő 14-17.30 Eszes Dóra optometrista
Kedd 10-13.30 Eszes Dóra optometrista
Szerda 10-16 Dr. Mihály Zsuzsanna
Csütörtök 10-14.30 Eszes Dóra optometrista
Péntek 14-16.30 Eszes Dóra optometrista
Szombat  átmenetileg zárva tartunk

 

A szemészeti szakorvosi vizsgálat díja 10,000.- forint, amennyiben szemüvegét üzletünkben készítteti el hatezer forint kedvezményt adunk a szemüveg árából, így a vizsgálat díja ténylegesen 4.000.- forint lesz.

Kisgyermekek, csecsemők státuszvizsgálata jelenleg szünetel.

A kedvezményes szemvizsgálati díj csak új szemüveg megrendelés esetén érvényes (szemüvegkeret és lencse).

Kontaktlencse vizsgálat díja 10,000.- forint, amely, tartalmaz egy pár ingyenes havi próbalencsét és a szükség esetén a kontaktlencse használatának betanítását.

Üzletünkben kollégáink ingyenesen biztosítanak látásvizsgálatot.

Ennek alkalmával tudunk Önnek választ adni arra a kérdésre, hogy szükséges-e Önnek szemüveg vagy nem.

A látásvizsgálat nem egyenértékű egy szemészeti szakorvosi vizsgálattal, ennek alapján szemüveget készíteni nem lehet. Ennek alkalmával tudunk Önnek választ adni arra a kérdésre, hogy szükséges-e Önnek szemüveg vagy nem.  A látásvizsgálatot követően tapasztalt, szakértő kollégáink megfelelő felvilágosítást tudnak adni, valamennyi termékünkről, szemüvegkeretekről, szemüveglencséről, kontaktlencséről, árakról, akciókról.

Érdemes időről időre ellenőriztetni látást, egyrészt mert díjtalan, sok közérzetbeli problémát ki lehet küszöbölni szemüveggel, fejfájás, fáradékonyság, szemviszketés, szemégés másrészt megismerkedik üzletünkkel, szolgáltatásinkkal és így jobban össze tudja vetni ajánlatainkat, más hasonló szolgáltatók kínálatával.