About us

A szegedi Eszik Optikában 1990. óta szolgáljuk ki ügyfeleinket. A szalonunkban a vizsgálattól a szemüveg készítésig minden egy helyen található, s így akár egy óra alatt el tudunk készíteni egy minden igényét kielégítő szemüveget.

A komplex szem-, kontaktlencse-alkalmassági vizsgálatot szemész szakorvosok végzik. A szemészeti vizsgálónk folyamatos fejlesztése biztosítja a lehetőséget szakembereink számára, hogy a felnőtt vizsgálat mellett csecsemők és kisgyermekek számára is biztosítsunk szakorvosi vizsgálatot.

Modern korunkban egyre több időt töltünk digitális eszközök használatával, ami fokozott megterhelést jelent szemünk és agyunk számára.
Sokszor a fejfájásos, fáradásos panaszok mögött szemészeti probléma bújik meg, az ilyen panaszok kiszűrésére is alkalmas POLATSZET vizsgálatra is van nálunk lehetőség.

Törekszünk, hogy ügyfeleink részére a legmegfelelőbb és az életmódjukhoz, munkájukhoz legjobban illeszkedő szemüveget készítsük el, ezért a szemüvegrendelést mindig részletes igényfelmérés előzi meg. Speciális minősített munkavédelmi és sportszemüvegek készítésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezik üzletünk. Végül, de nem utolsósorban: akinek nincs szüksége látásjavító szemüvegre, annak is érdemes betérni, hiszen a legdivatosabb napszemüvegek, kiegészítő termékek (szemüvegtok, törlőkendő, stb.) nagy választékát is megtalálják nálunk, az Eszik Optikában, Szegeden, a Tisza Lajos krt. 75. szám alatt.

Contact us

6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 75.

Mobil: +36-30-4660-065

Telefon: +36-62-420-642
Email: info@eszikoptika.hu

Opening ours

Mon - Fri / 10am - 6pm
Sat / 10am - 1pm

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre