Eya examination

Kontaktlencse illesztés

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek egyfókuszú, tórikus, illetve multifokális kontaktlencsék illesztése terén is. A viselési szokásoknak megfelelően, igény szerint tudunk napi vagy havi kihordású kontaktlencsét ajánlani. A kontaktlencsés vizsgálat tartalmazza a szemészeti vizsgálatot, a betanítást, valamint 1 pár próba kontaktlencsét. Részletekről érdeklődjön üzletünkben.

Gyermekszemészet

Fontos, hogy gyermekének látását rendszeresen ellenőriztesse 1 és 3 éves korban, illetve iskola kezdés előtt. Üzletünk speciális, csecsemőknek és kisgyermekeknek kifejlesztett mérőműszerrel – Plusoptix – rendelkezik, amely megkönnyíti a vizsgálat menetét. Gyermekszemész szakorvosunk csecsemők, illetve különleges bánásmódot igénylő gyermekek vizsgálatát is végzi.

Látásvizsgálat

Optometrista kollégánknál a hét minden napján van lehetőség látásvizsgálatra időpontot foglalni. Szemüvegfelírás, szemnyomás ellenőrzés kellemes környezetben, a legkorszerűbb gépek segítségével. Gyakori fejfájás, tanulási nehézségek esetén Polatest vizsgálattal segítünk kiszűrni és korrigálni a két szem nem megfelelő együttműködéséből fakadó hibákat.

Cukorbetegek szemfenéki szűrése

Az Eszik Optika Kft. az Első Magyar Optikus Zrt. tagja ként, egy jelentős beruházás sorozat keretében, speciális fundus (szemfenéki) kamerával, valamint a hozzá tartozó informatikai és kommunikációs háttérrel felszerelt szűrőhálózatot épített ki, amelynek célja a cukorbetegek szemfenéki eltéréseinek gyors, pontos kiszűrése volt. A kamerát kezelő szakemberek egyéni képzést kaptak a szemfenéki képek megfelelő elkészítése érdekében A szemfenéki képek értékelését Budapesten, a Semmelweis Egyetemen található Semmelweis Reading Centerben a Semmelweis Egyetem magasan képzett, nemzetközi tapasztalatokkal is bíró szakemberei végzik. Az elkészült leletet emailben továbbítjuk a páciensek felé, amely egy teljes, a szemfenéki képből megállapítható, valamennyi betegségcsoportra tartalmaz információt.

Contact us

6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 75.

Mobil: +36-30-4660-065

Telefon: +36-62-420-642
Email: info@eszikoptika.hu

Opening ours

Mon - Fri / 10am - 6pm
Sat / 10am - 1pm

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre