A kedvezményezett neve: ESZIK OPTIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: „Fejlesztés az Eszik Optika Kft-nél”
A szerződött támogatás összege: 11 850 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.18.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00396

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Eszik Optika Kft. 30 éve szolgáltat és gyárt szemüvegeket, lencséket, dioptriás napszemüvegeket, illetve széles skálán biztosítunk kontaktlencséket.

A vállalkozás fejlesztési stratégiájába az új szolgáltatások bevezetése, a precízebb, és az elérhető legmodernebb technológiát alkalmazó vizsgálatok és az azok alapján a legmegfelelőbb csiszolt lencsék elkészítése szerepel. 

Ebbe a fejlesztési stratégiába illik bele az ARGUS VISUCAT PRO 3D+ binokuláris látásvizsgáló „Polateszt” LCD visustábla, a szemfenék vizsgálatát végző réslámpa, illetve a csecsemők és gyerekek tompalátását felmérő, kézi autorefraktométer. A lencsekészítési szolgáltatás fejlesztését jelenti a Visioffive 2 mérő és paraméterező berendezés. 

A látásvizsgálóval komplex, egyénre szabható és visszakövethető méréseket tudunk végezni. Ezek eredménye speciális csiszológéppel is összehangolható, így a mérési eredményeket a megfelelő lencsék készítéséhez továbbítjuk.

Számos kitelepüléssel vállalunk vállalkozásoknál, nagyobb rendezvényeken szűrést. A réslámpa a szemfenék vizsgálatához szükséges, ezzel a szűrések klinikai szintű eredményeket adnak. 

A fejlesztés révén beszerzésre került egy kézi, binokuláris gyermek refraktométer, amivel a csecsemő és kisgyermek szemvizsgálat, kiváltképp a topmalátás vizsgálata, szűrése elvégezhető. Ezzel az eszközzel, non-invazív, azaz szemcseppentő (pupillatágító) alkalmazása nélkül, a szülők ölében ülve lehet gyors és pontos vizsgálatot végezni. Ezzel megállapítható, hogy szükséges e a további kezelés, illetve optikai eszközre van e szükség. 

A fejlesztés része még egy Visioffive 2 mérőberendezés, amivel a lencse és a szemüveg készítését megelőzően egy 3D képalkotóval és a mérések adatai használva létrejön egy a vásárló részére alkotott kép, amivel megnézheti, hogy a választott lencse és a szemüvegkeret hogyan fog állni rajta, illetve milyen módosítások szükségesen a pontos méretek beállításához. Ezzel egy olyan szolgáltatást vezetünk be, amivel a kiválasztást összekötjük a megfelelő méretű és felépítésű szemüvegkerettel, mintegy elősegítve a megfelelő optikai eszköz választását.

Contact us

6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 75.

Mobil: +36-30-4660-065

Telefon: +36-62-420-642
Email: info@eszikoptika.hu

Opening ours

Mon - Fri / 10am - 6pm
Sat / 10am - 1pm

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre